неділя, 15 серпня 2010 р.

До України за программою TWINING прибули російські гематологи

26 - 29.05.2010р. до України, за програмою TWINING, прибули Російські фахівці-гематологи: професор Зоренко Володимир Юрьович – керівник відділу лікуванння гемофілії та інших коулагопатій ГНЦ РАМН (м.Москва) та Вдовін Володимир Вікторович завідувач центру гемофілії дитячої Ізмайлівської лікарні (м.Москва).
У ході запланованої роботи 26.05.2010р. в приміщені ДУ ”Гематології та трансфузіології АМН України” для українських науковців та фахівців з гемофілії російські гематологи презентували доклад ”Сучасні методики лікування гемофілії в Росії”. Після докладу було багато запитань з ортопедичного та дитячого лікування гемофілії.






На фото, з ліва на право: профессор Зоренко В.Ю., Вдовін В.В., профессор Перехрестенко П.М.

27.05.2010р. наші гості в супроводі голови Правління Всеукраїнського Товариства Гемофілії Шміло О.П. відбули до Львова для участі у Конференції присв’яченої 70-літтю ДУ ”Інститут патології крові та трансфузійної медицини АМН України”.



Конференція у Львові

На Конференції були присутні представники МОЗ України, науковці співпрацюючих інститутів, головні позаштатні спеціалісти з гематології усіх регіонів України. Було заслухано доклад професора Зоренко В.Ю. ”Ортопедичні лікування хворих гемофілією у Росії” та доклад Вдовіна В.В. “Діагностика в лікуванні дитячої гемофілії”.
Також було обговорено подальшу співпрацю за програмою TWINING між лікарями Московського центру гемофілії та лікарями Київського центру гемофілії.
29.05.2010р. Зоренко В.Ю. та Вдовін В.В. з Львову відбули до Москви.



На фото (у Львові) з ліва на право: представник фірми Ново Нордіск в Україні Антоненко Я.В., Зоренко В.Ю., Шміло О.П., Вдовін В.В., представник фірми Ново Нордіск в Україні Ладонько К.Г.

Спонсором програми було представництво А/Т Ново Нордіск в Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар