вівторок, 26 жовтня 2010 р.

Увага! Мітинг з питання відсутності забезпечення препаратами фактор VIII та IX для хворих на гемофілію.

Всеукраїнське Товариство Гемофілії, за підсумками Конференції ВТГ (8-9.10.2010), вирішили - підтримати ініціативу хворих на гемофілію та їх сімей щодо проведення акції – мітингу з питання відсутності забезпечення препаратами фактор VIII та IX для хворих гемофілією. Конференція визначила відповідального за проведення акції Голову Вінницького осередку ВТГ Кравець Раїсу.

План проведення мітингу 5 листопада 2010 року:

10.30 – 11.30 МОЗ
11.30 – 12.30 Верховна Рада
13.30 – 15.30 Збори учасників мітингу (перевезення автобусами, у ході зборів – кава, чай)

Регламент зустрічі:
• Робота товариства ВТГ – виступ представника ВТГ;
• Сучасне лікування гемофілії в світі - виступ лікаря Київського центру гемофілії;
• Що робити у регіонах – обговорення учасниками зборів;
• Резолюція зборів.

P.S. 24.10.2010 року у Лісабоні відбулась Асамблея Європейського Консорціуму Гемофілії. У ході ділових перемов голови Правління ВТГ Шміло Олександра з Віце-Президентом ЄКГ Йорданом Недевскі було порушено питання щодо проведення мітингу в Києві перед МОЗ та ВР України хворими на гемофілію та їх родинами. Йордан Недевскі виказав занепокоєння щодо ситуації з відсутності препаратів для хворих гемофілією та запевнив у підтримки мітингу з боку Європейського Консорціуму Гемофілії.

2 коментарі:

  1. ""блин, я на бутеры не попала))))А если серьезно, то
    1.Свете еще раз спасибо за СМИ!
    2.На автобусе не ездила, хотя признаю что он нужен был, а нет -так вызвали б пару такси для тяжелопередвигающихся гемов, а большая часть все равно на место добиралась на метро
    А автобус подали неудобно, такси хотя б забрало от дверей( кстати об этом многие говорили на вокзале)
    3.А баннер,, те 450 грн фигня по сравнению с тем сколько люд потратился на дорогу, по 5 грн скинулись бы.За правое то дело!
    4.На собрании не была,но про балаган наслышана, поняла что зал можно было и не проплачивать, а не спешить от Рады. т.к. зал проплачен, а постоять там, а вдруг!!!!!!! кто-то да и вышел бы.
    5.За стулья опять же спасибо Свете!
    Я не хаю ВТГ. но у них деятельность как то не на виду, они не с народом.Я приводила как пример президента Питера, там только надумал пропадать фактор. он все выяснил и дал сразу полный отчет мамкам, а у нас и на сайт ВТГ заходить неохота, там одни дифирамбы поют и от ответов уходят да и не удобно там все.""
    http://vkontakte.ru/id19306755

    ВідповістиВидалити
  2. Петрович!Орать погромче, поругаться, стульчик сломать где-нибудь в мин-ве... Тогда такого писать не будут, напишут:"Шмило-молодец, он наш вождь."

    ВідповістиВидалити